22 beroemdheden die hebben gesproken over arm opgroeien

Niet elke beroemdheid is een nepo-baby. Sommigen hebben hard moeten werken om te komen waar ze nu zijn.

Als je het aan sommige mensen vraagt, zullen ze je vertellen dat veel van de grootste talenten van Hollywood hun gewaardeerde plek in de industrie niet hebben verdiend.

Sommige mensen werken zeker harder dan anderen, al staat niet iedereen open voor die ervaring.

Deze beroemdheden zijn openhartig over de ervaring van arm opgroeien en een ster worden.

1.

Sean “Diddy” Combs is altijd opschepperig geweest over zijn succes, maar dat komt omdat het kwam na jaren van hard werken.

Prins Williams / WireImage / Getty Images

Diddy deelde in 2016 een levensveranderend moment met CNN. “Op een dag vroeg ik mijn moeder om een ​​paar sneakers en ze begon bijna te huilen”, zei hij. “Mijn drukte was geboren. Ik wilde haar gezicht nooit meer zo zien.”

Allen Berezovsky / WireImage / Getty Images

2.

Oprah Winfrey werd geschud tussen familieleden op het platteland van Mississippi, waar ze soms aardappelzakken droegen omdat ze zich geen kleding konden veroorloven.

“Ik beschouw mezelf niet als een arm, berooid gettomeisje dat het goed maakte”, zei Oprah ooit over haar vroege leven. “Ik zie mezelf als iemand die van jongs af aan wist dat ik verantwoordelijk was voor mezelf, en dat ik het goed moest maken.”

Getty Images / Getty Images voor wereldburger

3.

Jim Carrey onthulde dat zijn familie in armoede leefde toen hij opgroeide nadat zijn vader zijn baan verloor. Soms werkte zijn hele familie samen als conciërges of bewakers terwijl ze in een busje woonden. Hij gebruikte visualisatie om hem er doorheen te helpen.

Kurt Krieger – Corbis / Corbis via Getty Images

“Ik zou visualiseren dat dingen naar me toe kwamen die ik wilde. En ik had op dat moment niets, maar het gaf me gewoon een beter gevoel, op dat moment was het eigenlijk gewoon, een beetje rechtvaardig, waardoor ik me beter voelde. Ik zou naar huis rijden en denk ‘nou, ik heb deze dingen, en ze zijn daarbuiten, ik heb ze alleen nog niet te pakken, maar ze zijn daarbuiten

Albert L. Ortega / Getty Images

4.

Camila Alves groeide op in een boerenfamilie in Brazilië. Toen ze op haar vijftiende naar LA verhuisde, moest ze Engels leren en sparen om naar New York te verhuizen.

Gregg Deguire / FilmMagic / Getty Images

“Ik had niet de luxe om mijn ouders te bellen om mijn rekeningen te betalen, dus ik maakte huizen schoon en werkte in restaurants terwijl ik Engels leerde en spaarde om naar New York te gaan om een ​​bureau te zoeken om mij te vertegenwoordigen,” vertelde ze ATX Vrouw.

Valerie Macon / AFP via Getty Images

5.

Arnold Schwarzenegger twitterde over opgroeien zonder stromend water, wat ver verwijderd is van waar hij nu is.

Mijn broer en ik sleurden het water van de bron naar het huis, en dan maakten we ons allemaal schoon – eerst mijn moeder, dan mijn vader, dan mijn broer, dan ik. Het water was vies tegen de tijd dat wij aan de beurt waren, maar mijn broer en ik zouden niet terug naar de bron sleuren.

Arnold Schwarzenegger/Twitter/Via Twitter: @Schwarzenegger

6.

Hilary Swank groeide op in een woonwagenpark in de staat Washington voordat haar moeder naar Los Angeles reed om te acteren. Ze zag als kind de lelijke kant van het leven en het bleef haar bij.

Pier Marco Tacca / Getty Images

“Ik groeide op met het gevoel een buitenstaander te zijn omdat we geen geld hadden, dus ik begreep ‘classisme’ al op jonge leeftijd”, vertelde ze ooit. “Veel ouders wilden niet dat hun kinderen met mij speelden, ook al kon het de kinderen niets schelen.”

Brian Zak / Gamma-Rapho via Getty Images

7.

Leonardo DiCaprio groeide op in een ooit zo ruig deel van Hollywood, waar hij zei: “Er was vroeger een grote prostitutiebende op mijn straathoek, overal misdaad en geweld”, aldus de Los Angeles Times.

Mike Coppola / Getty Images

“Het gaat terug naar die buurt. Het kwam door het feit dat ik heel arm ben opgegroeid en ik de andere kant van het spectrum heb leren kennen.”

8.

Nicki Minaj heeft verteld hoe haar familie worstelde toen ze voor het eerst emigreerden van Trinidad naar de Verenigde Staten.

Andrew D. Bernstein / NBAE via Getty Images

“Toen ik voor het eerst naar Amerika kwam, ging ik naar mijn kamer en knielde ik neer aan het voeteneinde van mijn bed en bad dat God me rijk zou maken zodat ik voor mijn moeder kon zorgen.”

Jason Laveris / FilmMagic / Getty Images

9.

Justin Bieber worstelde met het opgroeien door een alleenstaande moeder met niet veel middelen.

Kevin C. Cox / Getty Images

“Ik herinner me dat ik arm was en geplaagd werd door andere kinderen”, vertelde hij aan Clique TV. “Ik herinner me dat ik met mijn moeder in restaurants zat en ze me water liet bestellen in plaats van frisdrank. Ik herinner me dat ik zo graag een frisdrank wilde bestellen. En ik herinner me ook dat toen ik mijn eerste grote salaris kreeg, ik zo blij was dat ik om dat geld te gebruiken om voor mijn moeder te zorgen.”

Lisa O’connor / AFP via Getty Images

10.

Mark Wahlberg groeide op met het delen van een kamer met zijn vijf broers in een arbeidersgezin in Boston en belandde in een bende en kwam in ernstige problemen voordat hij weer opknapte.

Barry Crowbar/Getty Images

“Drie van mijn broers hadden de tijd gehad. Mijn zus ging zo vaak naar de gevangenis dat ik de tel kwijtraakte. Eindelijk was ik daar, opgesloten met het soort jongens dat ik altijd al had willen zijn. Nu had ik mijn strepen verdiend en ik was net als zij, en ik besefte dat het helemaal niet was wat ik wilde,” vertelde hij De dagelijkse mail. “Ik was op de slechtste plek beland die ik me kon voorstellen en ik wilde nooit meer terug.

Astrid Stawiarz / Getty Images voor SiriusXM

11.

Mariah Carey groeide op in een financieel moeilijke situatie in een gebroken gezin en behandelde drugsgebruik en -misbruik van dichtbij totdat ze zich eruit werkte.

Robyn Beck / AFP via Getty Images

“Toen ik 12 jaar oud was, heeft mijn zus me gedrogeerd met valium, me een roze nagel vol cocaïne gegeven, me derdegraads brandwonden toegebracht en geprobeerd me aan een pooier te verkopen”, herinnert Mariah zich in haar boek.

Will / GC Images / Getty Images

12.

De familie van Selena Gomez worstelde haar hele jeugd, maar deed altijd wat ze konden om anderen te helpen.

Robert Kamau / GC Images / Getty Images

“Ik herinner me dat ik er altijd aan werd herinnerd dat mensen minder hadden dan wij, en dat we niet veel hadden”, vertelde ze Mode. “Maar ik had het gevoel dat we dat deden omdat mijn moeder altijd honderd miljoen dingen deed om me gelukkig te maken, en we deden vrijwilligerswerk bij gaarkeukens op Thanksgiving; we gingen door mijn kast voor Goodwill.”

Leon Bennett / WireImage / Getty Images

13.

Cardi B groeide op in een worstelend gezin en viel in een slecht publiek, waardoor ze haar tijd verdeelde tussen de South Bronx en Washington Heights.

Alberto Rodriguez / NBCUniversal / NBCU Photo Bank via Getty Images

“Ik heb echt goede ouders, ze zijn arm. Ze hebben een gewone, slechte baan en zo”, zei ze in een interview met Global Grind in 2016. “Het zijn echt goede mensen en zo, ik ben gewoon opgegroeid in een slechte samenleving.”

Jose Devillegas / Getty Images

14.

Sarah Jessica Parker was de jongste van vier tot haar moeder hertrouwde en nog drie kinderen kreeg. Het gezin van 10 worstelde zwaar, waarbij ze zich haar jeugd herinnerde als ‘Dickensiaans’.

Bravo / NBCU-fotobank via Getty Images

“We hadden een bijstandsuitkering… Ik herinner me dat ik arm was”, vertelde ze The New York Times. “Er was geen goede manier om het te verbergen. We hadden soms geen elektriciteit. We hadden soms geen kerst, of we hadden soms geen verjaardagen, of de rekeningverzamelaars kwamen, of de telefoonmaatschappij belde en zei: ‘We zetten jullie telefoons uit.’

Dimitrios Kambouris / Getty Images

15.

Chris Pratt groeide op in een gezin dat soms worstelde en afhankelijk was van voedselbonnen. In het begin van zijn carrière leefde hij vanuit een busje op een strand in Hawaï.

Matt Winkelmeyer / Getty Images

“Ik ben opgegroeid in een kleine stad, we hadden 7.000 mensen in onze stad, en we hadden een aantal economische moeilijke tijden, en we hadden een voedselbank in de buurt en ik schaam me niet om te zeggen dat er momenten waren waarop mijn familie zou moeten eet van een voedselbank”, deelde Chris tijdens een Instagram Live-interview. “Het is geen schande – vooral nu met wat we doormaken. Er is hulp die er is, en je kunt die hulp vinden en die hulp krijgen, en er is niets mis mee om die hulp nodig te hebben.”

Albert L. Ortega / Getty Images

16.

Shania Twain en haar broers en zussen groeiden op met het missen van maaltijden. Uit die tijd herinnert ze zich hoe onmogelijk het voelde om om hulp te vragen.

Thomas Niedermueller / Getty Images voor ZFF

17.

“Het is heel moeilijk om je te concentreren als je maag rommelt”, vertelde ze aan ABC News. “Ik zou mezelf zeker nooit genoeg hebben vernederd om uit te reiken en om hulp te vragen en te zeggen: ‘Weet je, ik heb honger. Mag ik die appel die je niet gaat eten?’ Ik had de moed niet om dat te doen.”

Tim Mosenfelder / Getty Images

18.

Leighton Meester werd geboren terwijl haar beide ouders in de gevangenis zaten. Ze gingen uit elkaar nadat ze uit elkaar waren gegaan en beide kanten van haar familie hadden het financieel moeilijk toen ze opgroeide. Leighton overwoog niet eens om naar het bal te gaan vanwege haar financiële status.

Marc Piasecki / GC Images / Getty Images

“Ik kon niet omgaan met kinderdingen. ‘Jimmy mag me niet!’ Wat maakt het uit? Ik was bang dat we geen benzinegeld of eten hadden. Dat waren mijn zorgen,” vertelde ze Marie Claire. “Het was veel geld voor een kaartje. En het kon me gewoon niet zoveel schelen.”

Richard Cartwright / ABC via Getty Images

19.

Kelly Clarkson heeft veel van haar gevoelens over het opgroeien in een arme en moeilijke familie door middel van haar muziek verwerkt.

David Livingston / FilmMagic / Getty Images

“We leefden van pre-pay cheque tot pre-pay cheque. Dus ik had absoluut deze hele mentaliteit, ik had zoiets van, wat ik ook ga doen, ik wil me daar gewoon geen zorgen over maken,” vertelde ze Het Dallas Morning News. “Ik had er altijd een hekel aan als mensen zouden zeggen, ‘met geld koop je niet alles’, als je klein en arm bent. Rijke mensen zeggen dat. Arme mensen niet, ik ken geen arme persoon die gaat, geld gaat niet Je koopt geen geluk, het loont om onder de uitzettingsbevelen uit te komen.”

Nbc / NBCU Fotobank via Getty Images

20.

Mila Kunis groeide op en emigreerde als kind naar de Verenigde Staten vanuit Oekraïne, waar ze te maken kregen met armoede en antisemitisme. Ashton groeide ook arm op en werd betrapt op inbraak op zijn school om geld te stelen. Als gevolg hiervan willen de twee ervoor zorgen dat hun kinderen geen rechten krijgen.

Matt Winkelmeyer / Getty Images

“Het is zo belangrijk omdat we allebei uit een behoorlijk solide armoedeachtergrond kwamen en erg arm zijn opgegroeid en erg selfmade zijn en ons heel goed bewust zijn van wat een dollar waard is”, voegt ze eraan toe. “Er is niets aan ons overhandigd.

Medianews Group / MediaNews Group via Getty Images

21.

Dolly Parton groeide op in een hut met één kamer op het platteland van Tennessee met maximaal 14 mensen op verschillende momenten in haar leven.

Rick Kern / FilmMagic / Getty Images

“We gingen één keer per week in bad, of we het nu nodig hadden of niet, zoals het gezegde luidt. Toen ik op de middelbare school zat, was het een groot probleem. Ik moest elke avond in bad omdat ik clean wilde zijn”, herinnert Dolly zich van haar kindertijd. “De kinderen plasten elke nacht op me. We sliepen drie en vier in het bed. Ik waste me elke nacht. En zodra ik naar bed ging, plasten de kinderen op me en moest ik opstaan ​​in de morgen en doe hetzelfde.”

Axelle / FilmMagic / Getty Images

22.

Celine Dion was de jongste van 13 broers en zussen, dus geld was vaak krap. Toch had ze nooit het gevoel dat het haar in haar jeugd ontbrak.

Tim Mosenfelder / Getty Images

“We waren veilig en warm en er werd voor ons gezorgd. Drie of vier van ons in hetzelfde bed was normaal voor ons. We waren niet arm, maar we hadden nooit geld. Ik weet niet of dat logisch is”, vertelde ze. . “We kregen liefde, genegenheid en steun. Wat hadden we nog meer nodig?”

Welke beroemdheden bewonder je omdat ze vanuit een moeilijke plek naar succes werken? Deel in de reacties.

Leave a Comment